Hiii Salam Sejahtera…

Kepada semua pengunjung yang dihormati, disini kami ingin memberitahu dan menwarwarkan kepada anda bahawa kami, Aztie Distribution adalah salah sebuah syarikat yang menjadi ahli MIBO yang sah. MIBO, Malaysian Independent Business Ownership adalah sebuah program yang menyediakan perkhidmatan Program Usahawan Berdikari Malaysia (MIBO) adalah program terulung dan satu-satunya di Malaysia yang memberi peluang tanpa risiko untuk rakyat Malaysia menjadi usahawan dan usahawan berdikari dalam industri Informasi, Komunikasi dan Teknologi (ICT).

Diterajui oleh J&C Pacific, ahli-ahli program yang dikenali sebagai MIBO akan menerima sokongan penuh daripada J&C Pacific dan ia merangkumi bantuan kewangan, latihan, sokongan pentadbiran dan juga pelbagai produk dan khidmat ICT yang paling dikehendaki di Malaysia.

Program J&C Pacific MIBO ini dihalakan untuk mengilhamkan dan membentuk semangat keusahawanan di kalangan warga Malaysia. Di samping itu, ia bertujuan untuk mengurangkan kadar pengangguran dan meningkatkan kualiti hidup warga Malaysia.

anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai program ini… lawatilah di :-

http://www.mibo.com.my/bm/index.html

jika anda berminat dengan perkhidmatan yang ditawarkan, pihak kami boleh menjelaskan dengan lebih teliti mengenai sesuatu perkhidmatan yang ditawarkan. Antara perkhidmatannya adalah :- 

  • Talian telefon tetap
  • Pelan telefon bimbit
  • Perkhidmatan Internet
  • Perkhidmatan jalur lebar
  • Pelan telekomunikasi penjimatan kos.

Anda bolehlah menghubungi kami atau terus berhubung dengan Tengku Azman ( 017-2828708 ) & Mustaqeem ( 012-6051996 ) atau datang sendiri ke syarikat kami, di Shah Alam.

“Penjimatan yang berbaloi” dengan kos yang serba semakin meningkat alaf ini….

—————————————————————–

Advertisements