Aztie distribution adalah sebuah syarikat agen insurans berdaftar. Di sini kami menawarkan beberapa insurans, diantaranya adalah KURNIA INSURANS, COMMERCE TAKAFUL INSURANCE, dan MAA ASSURANCE. Bagi pelanggan-pelanggan yang mempunyai kenderaan samada berenjin kecil atau besar, yang utama diperlukan untuk mendapatkan roadtax ataupun cukai jalan adalah insurans. Oleh itu, kami mempunyai beberapa pilihan untuk anda bagi kemudahan anda seharian.

Dibawah ini ada beberapa logo insurans yang antara menjadi pilihan pelanggan masakini.

Anda boleh mengklik pada logo tersebut untuk terus ke laman web insurans tersebut bagi memperolehi maklumat berkaitannya.

Kurnia Insurans

Takaful Solution Provider in Malaysia - auto insurance, auto takaful, car insurance, education plan, fire insurance, health insurance, home insurance, home takaful, hospitalization benefit, insurance, medical protection, motor, motor insurance, motor takaful, mrta, mrtt, personal accident, takaful, takaful provider, travel insurance, motor policy

Malaysian Assurance Alliance

Sudah lawati laman web insurans yang anda minat? runsing macam mana nak sambung roadtax kerana geran berada di bank? Anda tidak perlu bimbang kerana semua masalah akan kami selesaikan dalam masa hanya beberapa hari bergantung kepada kelancarannya.

Anda telah membuat pilihan? jika ya, anda bolehlah menyatakan pilihan insurans bagi kenderaan anda kepada kami di 03-55108940, atau 017-2828708 atau anda boleh datang sendiri ke AZTIE DISTRIBUTION yang terletak di No17A, Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. Syarikat kami berdekatan dengan Uitm Shah Alam.

Kami memberi jaminan 200% kepada pelanggan kami yang anda akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan.

Advertisements